با این مواد غذایی «سکته قلبی» را در نطفه خفه کنید

با مصرف برخى مواد غذایی عروق قلبى شما باز شده و چربى خونتان پایین مى‌آید، در نتیجه سكته قلبى و مغزى سراغتان نمى آید. به گزارش  بیماری‌های قلبی عروقی علت اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است، انسداد عروق موجب محدود شدن جریان خون در سراسر بدن شده و عامل افزایش خطر سکته مغزی و حمله قلبی مى‌شود.
علل اصلی حملات قلبی رژیم غذایی ناسالم، استرس و عدم فعالیت بدنی است، بنابراین باز كردن سرخرگ‌ها خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش مى‌دهد به همین دلیل شما باید تمرکز خود را روى غذاهایى كه سلامت قلب را تضمین مى‌كنند، قرار دهید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.